Reservation

Traditionel

Nytårsmenu

PUKs Nytårsmenu

D. 31.12.2024

Vi begynder aftenen med snacks og bobler, mens vi lytter til Kongens Frederik X nytårstale.

Dernæst fortsætter forkælelsen, når vi tager jer på en kulinarisk tur rundt i den dansk/franske cuisine med ingredienser og vine i top klasse.

____________________

Program
17.30 Appetizer & champagne

18.00 Kong Frederik X nytårstale
Tilkøb under Kongens nytårstale (+510 DKK)

10g Oscietra Royal kaviar & blinis, serveret med et glas Ruinart Blanc de Blancs
18.30 6-retters menu
23.00 Petit Fours & kaffe.
23.30 – Takeaway gavepose inklusive bobler & kransekage

____________________

Appetizer

Friteret Gillardeau østers med tartarsauce, piment d’espelette & brøndkarse.
NW Jean Laurent, Blanc de Noirs, Champagne, Frankrig

____________________

Menu

Stegt kammusling med yozu kosho beurre blance, confiterede kartoffel, syltede stikkelsbær & artiskokchips.
2021 Sancerre Blanc “Chêne Marchand”, Domaine Daniel Crochet, Loire, Frankrig

____________________

Halv hummer med confiteret selleri, gulerod & safran bisque.
2022 Chablis 1er cru “Vaillon”, Domaine Christian Moreau, Bourgogne, Frankrig

____________________

Smørpocheret torsk med “Ruinart Blanc de Blance” champagnesauce, kaviar, hjertemusling & porreolie.
2022 Meursault “Vielles Vignes”, Roche de Bellene, Bourgogne, Frankrig

____________________

Granité de pomme au champagne

____________________

Tournedos Rossini med vintertrøfler, pommes anna, årstidens grønt & madeirasauce.
2017 Château Talbot 4er cru, Saint-Julien, Haut-Medoc, Bordeaux, Frankrig

____________________

Pære marineret i Poire Williams med chokoladefondant, vaniljeis, tuile & vilde bær.
2018 Riesling Auslese “Neu. Rosengärtchen”, Weingut Ansgar Clüsserath, Mosel, Tyskland

____________________

Kaffe eller te

Serveret med økologisk håndlavet Petit Fours fra Mark Hermann chokolade.

Pris pr person
1990 ,-

Pris pr. person:

7 retter med vinmenu – 1.990,00 kr.

7 retter med alkoholfri parring – 1.790,00 kr.

  Opgrader med caviar & champagne +510,00 kr.

Kontakt os for en bordreservation

Kontakt os på telefon +47 33 11 14 17, e-mail puk@restaurantpuk.dk eller klik på linket under for at reservere.

Kære gæster

Restaurant PUK vil være lukket fra 03.02.2025 til 06.02.2025 på grund af renovering. Vi beklager den ulejlighed, det må forårsage.

Med venlig hilsen,

PUK Management