Kom og vær med når Restaurant PUK byder velkommen til det nye 2025.
Vores fantastiske kokke har tilberedt en luksuriøs menu i vores traditionelle stil, en menu som mange kender og har forelsket sig i.
Vores sommelierer har haft travlt med at parre nogle fantastiske vine, der vil ledsage kokkens vidunderlige menu.
Vi begynder aftenen med snacks og bobler, mens vi lytter til Kongens Frederik X nytårstale.
Dernæst fortsætter forkælelsen, når vi tager jer på en kulinarisk tur rundt i den dansk/franske cuisine med ingredienser og vine i top klasse.
____________________
Program
17.30 Appetizer & champagne
18.00 Kong Frederik X nytårstale
Tilkøb under Kongens nytårstale (+510 DKK)
10g Oscietra Royal kaviar & blinis, serveret med et glas Ruinart Blanc de Blancs
18.30 6-retters menu
23.00 Petit Fours & kaffe.
23.30 – Takeaway gavepose inklusive bobler & kransekage
____________________
Appetizer
Friteret Gillardeau østers med tartarsauce, piment d’espelette & brøndkarse.
NW Jean Laurent, Blanc de Noirs, Champagne, Frankrig
____________________
Menu
Stegt kammusling med yozu kosho beurre blance, confiterede kartoffel, syltede stikkelsbær & artiskokchips.
2021 Sancerre Blanc “Chêne Marchand”, Domaine Daniel Crochet, Loire, Frankrig
____________________
Halv hummer med confiteret selleri, gulerod & safran bisque.
2022 Chablis 1er cru “Vaillon”, Domaine Christian Moreau, Bourgogne, Frankrig
____________________
Smørpocheret torsk med “Ruinart Blanc de Blance” champagnesauce, kaviar, hjertemusling & porreolie.
2022 Meursault “Vielles Vignes”, Roche de Bellene, Bourgogne, Frankrig
____________________
Granité de pomme au champagne
____________________
Tournedos Rossini med vintertrøfler, pommes anna, årstidens grønt & madeirasauce.
2017 Château Talbot 4er cru, Saint-Julien, Haut-Medoc, Bordeaux, Frankrig
____________________
Pære marineret i Poire Williams med chokoladefondant, vaniljeis, tuile & vilde bær.
2018 Riesling Auslese “Neu. Rosengärtchen”, Weingut Ansgar Clüsserath, Mosel, Tyskland
____________________
Kaffe eller te
Serveret med økologisk håndlavet Petit Fours fra Mark Hermann chokolade.
Pris pr. person:
7 retter med vinmenu – 1.990,00 kr.
7 retter med alkoholfri parring – 1.790,00 kr.
Opgrader med caviar & champagne +510,00 kr.