Reservation

Traditionel

Nytårsmenu

PUKs Nytårsmenu

D. 31.12.2024

Vi begynder aftenen med snacks og bobler, mens vi lytter til Kongens Frederik X nytårstale.

Dernæst fortsætter forkælelsen, når vi tager jer på en kulinarisk tur rundt i den dansk/franske cuisine med ingredienser og vine i top klasse.

____________________

Program
17.30 Appetizer & champagne

18.00 Kong Frederik X nytårstale
Tilkøb under Kongens nytårstale (+510 DKK)

10g Oscietra Royal kaviar & blinis, serveret med et glas Ruinart Blanc de Blancs
18.30 6-retters menu
23.00 Petit Fours & kaffe.
23.30 – Takeaway gavepose inklusive bobler & kransekage

____________________

Appetizer

Friteret Gillardeau østers med tartarsauce, piment d’espelette & brøndkarse.
NW Jean Laurent, Blanc de Noirs, Champagne, Frankrig

____________________

Menu

Stegt kammusling med yozu kosho beurre blance, confiterede kartoffel, syltede stikkelsbær & artiskokchips.
2021 Sancerre Blanc “Chêne Marchand”, Domaine Daniel Crochet, Loire, Frankrig

____________________

Halv hummer med confiteret selleri, gulerod & safran bisque.
2022 Chablis 1er cru “Vaillon”, Domaine Christian Moreau, Bourgogne, Frankrig

____________________

Smørpocheret torsk med “Ruinart Blanc de Blance” champagnesauce, kaviar, hjertemusling & porreolie.
2022 Meursault “Vielles Vignes”, Roche de Bellene, Bourgogne, Frankrig

____________________

Granité de pomme au champagne

____________________

Tournedos Rossini med vintertrøfler, pommes anna, årstidens grønt & madeirasauce.
2017 Château Talbot 4er cru, Saint-Julien, Haut-Medoc, Bordeaux, Frankrig

____________________

Pære marineret i Poire Williams med chokoladefondant, vaniljeis, tuile & vilde bær.
2018 Riesling Auslese “Neu. Rosengärtchen”, Weingut Ansgar Clüsserath, Mosel, Tyskland

____________________

Kaffe eller te

Serveret med økologisk håndlavet Petit Fours fra Mark Hermann chokolade.

Pris pr person
1990 ,-

Pris pr. person:

7 retter med vinmenu – 1.990,00 kr.

7 retter med alkoholfri parring – 1.790,00 kr.

  Opgrader med caviar & champagne +510,00 kr.

Kontakt os for en bordreservation

Kontakt os på telefon +47 33 11 14 17, e-mail puk@restaurantpuk.dk eller klik på linket under for at reservere.