Vi beklager de begrænsede à la carte-muligheder i weekenden (Fredag, lørdag og søndag aften) fra den 15. november til den 22. december 2024. På grund af den store efterspørgsel på vores julemenu hjælper dette os med at holde den kvalitet, du kender og elsker.
Vores Julefrokostmenu fås hver dag både frokost og aften og du kan se menuen
Forretter
Nordisk fiskesuppe - cremet skaldyrsbisque på jomfruhummer Serveret med håndpillede grønlandsrejer & friske krydderurter
145,-
Røget laks med pocheret æg, spinat, muskatnød & sauce hollandaise serveret på ristet surdejsbrød
145,-
Avocado with poached egg, spinach, nutmeg & sauce hollandaise, served on toasted sourdough bread (VEG)
125,-
____________________
Hovedretter
PUK’s cauliflower – Served with fried capers, cashew nuts, “Old crunch” Danish cheese, fresh herbs & browned butter (VEG)
225,-
Klassisk torsk serveret med pommes purée, bacon, kapers, rødbede & sennepssauce.
325,-
Steak au poivre husets signatur – flamberet peberbøf med
madagaskar pebersauce Haricots verts, rødvinsglaseret skalotteløg & pommes frites
385,-
____________________
Desserter
Citron fromage med flødeskum, knas & citrus
105,-
Risalamande med lun kirsebærsovs.
115,-